5 Switchel recepten om uw dagelijkse dosis appelazijn binnen te krijgen

5 Switchel recepten om uw dagelijkse dosis appelazijn binnen te krijgen

We hoeven er niet lang omheen te draaien eerlijk, appelazijn smaakt gewoon niet zo lekker. Maar de voordelen die appel azijn met zich meebrengt zijn de grappige gezichten die je maakt tijdens het innemen zijn het meer dan waard. Voor velen resulteert het vaak in een gebrek aan inname door de smaal die tegenstaat. Het smaakt gewoon niet zo goed. Na verloop van tijd begon ik het toe te voegen aan verschillende sappen en ik creëerde deze appelazijnrecepten die ik zelfs mijn dochtertje kan laten drinken.

Naar mijn mening staat appelazijn bovenaan de hitlijsten voor superfoods. Het kan op zoveel manieren bijdragen voor het lichaam, zowel voor het optimaliseren van welzijn als voor het helpen bij diverse kwaaltjes. Regelmatig genomen kan het echt levensverandererd zijn.

Zingy Cranberry Cocktail

1-2 eetlepels. Appelazijn.

2 eetlepels. Cranberry sap.

375ml Water.

2 theelepel Ahornsiroop

Roer samen en drink.

Opmerking: ik ben dol op de toevoeging van cranberry. Veenbessen zitten boordevol antioxidanten. Ze kunnen ook gunstig zijn voor de urinewegen, de spijsvertering en de gezondheid van het hart.

Ouderwetse Sweet Blaster
1 1/2 C. water

1-2 eetlepels. Appelazijn 

2 theel. Meridian Zwarte bandmelasse 

 Roer samen en drink. Ik raad aan dit drankje 's ochtends te gebruiken.

Opmerking: Dit recept geeft je niet alleen de geweldige voordelen van ACV, maar je krijgt ook de broodnodige voedingsstoffen zoals; ijzer, magnesium, mangaan en calcium, die zich in melasse bevinden. Melasse is goed voor je haar en een veilige zoetstof voor diabetici.

Share: