Liver Function

De lever is een groot, vlezig orgaan dat aan de rechterkant van de buik zit. De lever weegt ongeveer 3 kilo, is roodbruin van kl... De lever is een groot, vlezig orgaan dat aan de rechterkant van de buik zit. De lever weegt ongeveer 3 kilo, is roodbruin van kleur en voelt rubberachtig aan. Normaal gesproken voel je de lever niet, omdat deze wordt beschermd door de ribbenkast. De lever heeft twee grote delen, de rech...

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List
 1. Doctor's Best - Curcumine Fytosoom - Meriva® - 60 v-caps
  Doctor's Best - Curcumine Fytosoom - Meriva® - 60 v-caps
  Delivered tomorrow
  (Starting at € 25,00 p/u)
 2. Vitals Curcumine SLCP - 120 capsules
  Vitals Curcumine SLCP - 120 capsules
  Delivered tomorrow
  Special Price € 59.95 € 69.95 As low as € 53.95
  (Starting at € 53,95 p/u)
 3. plent CURCUMA MET ZWARTE PEPER – 180 CAPSULES
  PLENT - Turmeric Extract – 180 Capsules
  Out of stock
  (Starting at € 29,95 p/u)
 4. Vitals Curcumine SLCP - 60 capsules
  Vitals Curcumine SLCP - 60 capsules
  Delivered tomorrow
  Special Price € 32.95 € 39.95 As low as € 29.95
  (Starting at € 29,95 p/u)

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List
De lever is een groot, vlezig orgaan dat aan de rechterkant van de buik zit. De lever weegt ongeveer 3 kilo, is roodbruin van kleur en voelt rubberachtig aan. Normaal gesproken voel je de lever niet, omdat deze wordt beschermd door de ribbenkast.

De lever heeft twee grote delen, de rechter en linker lobben genoemd. De galblaas zit onder de lever, samen met delen van de alvleesklier en darmen. De lever en deze organen werken samen om voedsel te verteren, te absorberen en te verwerken.

De belangrijkste taak van de lever is om het bloed uit het spijsverteringskanaal te filteren, voordat het naar de rest van het lichaam wordt geleid. De lever ontgift ook chemicaliën en metaboliseert medicijnen. Daarbij scheidt de lever gal af die weer in de darmen terechtkomt. De lever maakt ook eiwitten belangrijk voor de bloedstolling en andere functies.