Healthforce - Fruits of the earth 180gr poeder

Health Force

Inhoud: 180 gr

Be the first to review this product

Health Force - Fruits of the Earth is een sterke antioxidant, een enorme bron van voeding, zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel en een gezonde stofwisseling.
SKU: fote180
Sign up to get notified when this product is back in stock

Availability: Out of stock


Regular Price: € 32.97 -15%

Special Price: € 27.95

  • Buy 2 for € 26.95 each and save 4%
 
snelle levering
Next day delivery? Order within 0
 

duimpje Customers rate us with  9.4 
 veilig winkelen Safely order through https://
 veilig betalen Checkout with a secured connection
 contact Questions? Don't hesitate to contact us

Health Force

Product Description

Details

Healthforce - Fruits of the earth 180gr

HealthForce Fruits Of The Earth is geen supplement maar een superfood en bevat in tegenstelling tot de meeste supplementen geen geïsoleerde of synthetische voedingsstoffen maar echte levende voedingsstoffen.

Fruits of the Earth is een sterk antioxidant en een krachtige combinatie van de meest voedzame vruchten van de natuur uit de hele wereld, het bevat 80% fruit en 20% groente. Fruits of the Earth is een sterke antioxidant, een enorme bron van voeding, zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel en een gezonde stofwisseling. Het is gedroogd bij lage temperaturen om hittegevoelige elementen te behouden. Vruchten zijn enigszins zuur, dus 20 procent bestaat uit alkalisch-vormende groenten (gerst, gerst gras, bietensap, nopalcactus en tarwegras). De ultra-fijn gemalen en zeer biologisch hele blad grassen zorgen voor een enorme bron van voeding, met inbegrip van essentiële alkaliniteit en betere balans van de bloedsuikerspiegel. Ook is chroom toegevoegd ter ondersteuning van een gezonde stofwisseling en bloedsuikerspiegel. In tegenstelling tot andere “soort voedsel “vormen van voedingsstoffen, is dit chroom 100% organisch gebonden. HealthForce Fruits Of The Earth is geen supplement maar een superfood en bevat in tegenstelling tot de meeste supplementen geen geïsoleerde of synthetische voedingsstoffen maar echte levende voedingsstoffen. Geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten en is vrij van bruine rijst en andere vulmiddelen

Gebruik van Healthforce - Fruits of the earth poeder

Voeg 2 eetlepels per dag aan zuiver water, sap of meng het door je favoriete smoothie of sap of sprenkel het over je (fruit)salade.

I

ngrediënten van Healthforce - Fruits of the earth poeder

Seizoensfruitmengsel: druivensap, zuurzak, blauwe bessensap, watermeloensap, lucuma, meidoornbessen, schizandrabes, zegepalmbes, blauwe bosbessensap, zwarte bessensap, acaibessensap, granaatappelsap, zwarte vlierbessap, acerolasap, veenbessensap, aardbeiensap, frambozensap, kersensap, boysenbessensap, gojibessensap.Groenten: tarwegras, gerstgras, bietensap.Overigen: chroomgist, nopal cactus, gember, shilajit

Additional Information

Additional Information

Ean0650786000130
SKUfote180
Gewicht1
SoortPoeder
BrandHealth Force
inhoud180 gr
Base Image/f/r/fruitstrial.jpg

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Healthforce - Fruits of the earth 180gr poeder