Health Force - Scram - 150 capsules

Health Force

Inhoud: 150 vcaps

Be the first to review this product

Health Force Scram een kruidenmengsel van oa. zwarte walnoten, kruidnagelen en absintalsem en smaakt heerlijk naar wasabi met een hint van menthol.
SKU: 2009

Availability: In stock


Regular Price: € 28.75 -31%

Special Price: € 19.95

 
snelle levering
Next day delivery? Order within 0
 

duimpje Customers rate us with  9.4 
 veilig winkelen Safely order through https://
 veilig betalen Checkout with a secured connection
 contact Questions? Don't hesitate to contact us

Health Force

Product Description

Details

Health Force - Scram 150 capsules

Health Force Scram Move Them Out! is geen supplement maar een superfood en bevat in tegenstelling tot de meeste supplementen geen geïsoleerde of synthetische voedingsstoffen maar echte levende voedingsstoffen. Alle voedingsstoffen in Health Force Scram Move Them Out! zijn door moeder natuur zelf gemaakt en geproduceerd door middel van een revolutionaire verwerkingsproces waarbij geen verhitting is toegepast. Het is op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven en geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten, bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en is glutenvrij.

Gebruik van Health Force - Scram

De veganistische capsules van HealthForce Scram Move Them Out! kunnen eenvoudig worden ingenomen met een glaasje (bron)water of sap. Je kunt de capsules ook openmaken en de inhoud door je favoriete smoothie, shake of vloeibare koude gerecht roeren. De capsules (vcaps) zijn gemaakt van vegetarische cellulose en zijn dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Neem de eerste dag 1 Health Force Scram Move Them Out! capsule, de tweede dag 3 capsules, de derde dag 6 capsules en de vierde tot en met de achttiende dag 10 capsules. Het wordt aanbevolen de kuur altijd in zijn geheel af te maken.

Ingrediënten van Health Force - Scram

Zwarte walnoten, kruidnagelen, absintalsem, mariadistelzadenextract, wasabi extract, enzymen (protease, amylase, cellulase, lipase), Capsule (vcap): vegetarische cellulose.

Additional Information

Additional Information

Ean0650786000529
SKU2009
Gewicht1
SoortCapsules
BrandHealth Force
inhoud150 vcaps
Base Image/h/e/healthforce-scram-150.png

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Health Force - Scram - 150 capsules