Kokos Gember Banaan Smoothie

Deze kokos smoothie zit boordevol vezels, vitaminen, mineralen en aminozuren. Maar het bevat ook magnesium en elektrolyten, waardoor het een ideaal sportdrankje is. Daarnaast kan kokos je immuunsysteem ondersteunen omdat het van nature de eigenschap heeft om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen tegen te gaan. Ook zorgt kokos voor een stralende huid. De aanwezige antioxidanten in de kokosnoot vertragen namelijk het verouderingsproces.

 

Ingrediënten kokos gember banaan smoothie:

0,3 liter kokoswater

1 (bevroren) banaan

½ kopje kokos chips

Stukje verse gember

Evt. om zoeter te maken wat palmsuiker of honing

 

Bereiding smoothie:

Meng alle ingrediënten met elkaar in de blender en mix tot een glad geheel.

Als de blender de gember niet fijn krijgt, kun je het eerst even juicen in een sapcentrifuge of slowjuicer.

 

Geniet ervan!

cocosbanaan

 

 

Wij zijn fan van kokosnoten! Je kan het water drinken, het vruchtvlees eten of de olie gebruiken in je gerechten én op je lijf. Deze vrucht is net zo voedzaam als veelzijdig. Hij zit boordevol vezels, vitaminen, mineralen en aminozuren. Maar bevat ook magnesium en elektrolyten waardoor het water een ideaal sportdrankje is.

Immuunsysteem
Wist je dat kokosnoten je immuunsysteem kunnen ondersteunen? Ze bevatten van nature de eigenschap om schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en parasieten tegen te gaan.

Mooie huid
Kokosnoten zorgen ook voor een stralende huid. De antioxidanten in de kokosnoot vertragen het ouderdomsproces. En de olie kan goed helpen bij diverse huidaandoeningen.

Daarom hebben we een ontzettend lekkere en frisse kokos gember smoothie voor jullie om uit te proberen. Hij is niet alleen super lekker maar ook nog eens heel gezond!

De ingredienten

 • 0,5 l kokoswater

 • 1 verse of bevroren banaan

 • 1/2 kop kokossnippers

 • stukje verse gember

 • evt. om te zoeten: stevia, honing of palmsuiker

Je kan er eventueel voor de smaak een schepje cacao aan toevoegen. Een schepje proteïne poeder maakt van deze smoothie een perfecte after work out shake.