Items 1 to 10 of 110 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Chocotruffels

29/06/2020 15:52

Wanneer je regelmatig zelf gezonde snacks maakt, wordt gezond eten makkelijker. Zeker met deze chocotruffels met maar 5 ingrediënten!

Read More
           
Posted By Trudy Peters

Onlangs sprak ik met Romana Switzer van keto4vrouwen.nl. Wij noemen haar intern de Keto Queen, omdat zij alles weet van ketogeen diëten. Als orthomoleculair therapeut (health & lifestyle coach) begeleidt zij dagelijks vrouwen naar een gezonde levensstijl. Zelf is Romana in het verleden 40 kg in 3 maanden afgevallen (!!!) en heeft haar ideale gewicht behouden. Niet voor niets dus dat wij benieuwd zijn naar Romana’s keto programma’s!

Read More
           

Vegan poke bowl

15/06/2020 10:32

Een recept waar je eindeloos mee kan variëren. Deze vegan poké bowl met tempeh is niet alleen 100% plantaardig, maar ook glutenvrij en rijk aan vitaminen en mineralen.Read More

           
Posted By Trudy Peters

Onlangs sprak ik met Max Rood van Aard’g. Ik was de producten van Aard’g - waaronder suikervrije kombucha - al een aantal keren tegengekomen via Facebook en getriggerd om de website te bezoeken. Eerste indruk? Tooooooffff!! Hier wilde ik meer van weten, dus heb ik Max gevraagd of ik hem mocht interviewen. Super enthousiast als hij is, ging hij akkoord. In dit bericht zijn antwoorden op mijn vragen ;-). Oh, en voordat je je het afvraagt, je kunt de producten van Aard’g vanaf vandaag ook bij ons bestellen!

Read More
           

In deel 1 van deze serie heb je kunnen lezen wat omega 3-6-9 vetzuren precies zijn en in welke voedingsmiddelen ze zitten. In deel 2 van deze serie gaan we verder in op de juiste balans tussen omega-3 en -6 vetzuren en hoe je die juiste balans kan bereiken.

Read More
           
Posted By Lotta Elisabeth

Wist je dat vetten ook vet belangrijk zijn voor je lichaam? Waar vet jarenlang in het verdomhoekje werd gestopt als ‘dikmaker’, wordt nu steeds duidelijker dat vetten een belangrijke rol spelen bij verschillende processen in het lichaam, onder andere de hormoonhuishouding.

Read More
           
Posted By Lotta Elisabeth

Ontbijt burger

26/05/2020 10:18

Wie wil dat nou niet, de dag beginnen met een burger?! Deze is super snel te maken en ook nog eens verantwoord lekker. Enjoy!

Read More
           
Posted By Trudy Peters

Energie repen

26/05/2020 10:05

Deze energierepen zijn super handig voor tussendoor of voor het sporten! Ze bevatten namelijk snelle koolhydraten (snelle energie) door de dadels en langzamere koolhydraten door de havermout. Weinig tijd om te ontbijten? Neem dan 2 repen.

Read More
           
Posted By Trudy Peters

Ontbijt taartje

18/05/2020 10:59

Wie wil er nou niet de dag beginnen met taart?! Dit heerlijke taartje is heel eenvoudig te maken en ook nog eens rijk aan eiwitten!

Read More
           
Posted By Trudy Peters

Zoete aardappelsoep

18/05/2020 10:48

Een heerlijke zoete soep van natuurlijk zoete aardappelen! Super makkelijk en snel gemaakt.

Read More
           
Posted By Trudy Peters

Items 1 to 10 of 110 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5